dolgozzunk együtt

BÍZD RÁM MAGAD

Ne aggódj, ha még nem jártál sosem fotózáson. Segítek Neked a kamera előtti mozgásban és megmutatom a számodra előnyös beállásokat. 

FESZTELEN HANGULAT

Számomra az a fontos, hogy a lehető legjobban érezd magad a fotózás során. Felszabadultan és magadat adva állj a kamera előtt, így a gyors, mini fotózásokat nem szeretem. 

EGYÜTT MEGTERVEZZÜK

Ha nincs konkrét elképzelésed, milyen fotókat szeretnél magadról, segítek az ötletelésben. Az iránymutatásaimmal pedig megtervezzük azt a fotózást, ami 100%-ban rád van szabva.

lelkes STÁB

A fotózások során olyan emberekkel dolgozom együtt, akik igényesek a munkájukra, szeretik a szakmájukat és mindent megtesznek azért, hogy a legjobbat hozzák ki belőled. 

HARMÓNIA

A harmóniát nem csak a hétköznapi dolgokban szeretem, hanem a képeimben is. Számomra akkor harmónikus egy kép, ha minden részlet (hajad, a ruhád, a sminked, a helyszín) passzol egymással.

ESZTÉTIKA

A célom, hogy egy esztétikus képanyagot készítsek rólad, amit örömmel osztassz meg másokkal vagy használsz fel a céljaidhoz. A retusálás során szeretem meghagyni a természetességet, így nem esem túlzásokba és senkinek nem csinálok porcelánbaba bőrt.

csomagok és árak

Bizonytalan vagy a fotózást illetően? Olvasd el, hogy mit írtak mások!

Felmerült benned még pár kérdés,
vagy szeretnél időpontot foglalni?