MIRE SZÁMÍTHATSZ A FOTÓZÁS SORÁN?

Rólad szól

A fotózás során nem megváltoztatni akarunk, hanem megmutatni ki is vagy valójában. Így a ruhák, a frizura, a smink mind hozzád, a személyiségedez igazodik. Amit mi teszünk az az, hogy a legjobb énedet kapjuk lencsevégre. 

segítek a pózolásban

Sokan tartanok attól, hogy nem tudnak pózolni és bénán fognak kinézni a fotókon. Ezen ne aggódj! Segíteni fogok Neked, hogy mikor hogy mozogj a kamera előtt. 

Nálunk biztonsgában vagy

Itt nincs olyan, hogy valami ciki vagy kellemetlen. Az én feladatom, hogy egy oldott légkört teremtsek számodra, amiben felszabadult és önmagad lehetsz.

természetesség

Nem szeretem amikor valakinek az arca túl van retusálva és szinte porcelánbaba bőrrel néz vissza ránk. Ezért az utómunka során csak annyit editálok a képeken amennyi szükséges. 

segítek a tervezésben

Ha nincs konkrét elképzelésed, milyen fotókat szeretnél magadról, segítek az ötletelésben. Az iránymutatásaimmal pedig megtervezzük azt a fotózást, ami 100%-ban rád van szabva.

profi stáb

A fotózások során olyan emberekkel dolgozom együtt, akik igényesek a munkájukra, szeretik a szakmájukat és mindent megtesznek azért, hogy a legjobbat hozzák ki belőled. 

csomagok és árak

Felmerült benned még pár kérdés,
vagy szeretnél időpontot foglalni?