Szerintem a valódi tükör nem az, amibe minden nap belenézel indulás előtt. A valódi tükör az egy elkapott, kimerevített pillanat egy fotó formájában. 

Én abban segítek Neked, hogy mikor megpillantod a valódi tükörképedet, meglásd az igazi önmagadat, a szépségedet, a nőiességedet.

DOLGOZZUNK EGYÜTT

BÍZD RÁM MAGAD

Ne aggódj, ha még nem jártál sosem fotózáson. Segítek Neked a kamera előtti mozgásban és megmutatom a számodra előnyös beállásokat. 

FESZTELEN HANGULAT

Számomra az a fontos, hogy a lehető legjobban érezd magad a fotózás során. Felszabadultan és magadat adva állj a kamera előtt, így a gyors, mini fotózásokat nem szeretem. 

EGYÜTT MEGTERVEZZÜK

Ha nincs konkrét elképzelésed, milyen fotókat szeretnél magadról, segítek az ötletelésben. Az iránymutatásaimmal pedig megtervezzük azt a fotózást, ami 100%-ban rád van szabva.

lelkes STÁB

A fotózások során olyan emberekkel dolgozom együtt, akik igényesek a munkájukra, szeretik a szakmájukat és mindent megtesznek azért, hogy a legjobbat hozzák ki belőled. 

HARMÓNIA

A harmóniát nem csak a hétköznapi dolgokban szeretem, hanem a képeimben is. Számomra akkor harmónikus egy kép, ha minden részlet (hajad, a ruhád, a sminked, a helyszín) passzol egymással.

ESZTÉTIKA

A célom, hogy egy esztétikus képanyagot készítsek rólad, amit örömmel osztassz meg másokkal vagy használsz fel a céljaidhoz. A retusálás során szeretem meghagyni a természetességet, így nem esem túlzásokba és senkinek nem csinálok porcelánbaba bőrt.

Győrfi Anett MUA

SMINK

Orosz Ivett MUA

Smink

67485054_2728833180478585_371423424523796480_n

Komáromy Csilla

Stylist

FOTÓZÁSOK

Karrier Booster – ÜZLETI PORTRÉ FOTÓZÁS

Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akiknek egy friss profilképre van szükségük akár CV-be, akár a közösségi média oldalakra vagy egyéb PR anyagokba (prezentáció, előadói lista, könyvborító, interjú). 

A fotózás során több beállítással is készítünk Rólad fotókat. Figyelembe veszem, hogy milyen célra fogod használni a képeket, illetve azt is, hogy milyen szakmai területen dolgozol, ott mik az öltözködési normák. 

Hölgyek számára a smink a szolgáltatás nélkülözhetetlen része. 

Az elkészült képeket egy monitorra vetítem, így rögtön megbizonyosodhatsz a képek minőségéről, illetve azonnal tudunk korrigálni, ha valami nem az elképzelésed szerint zajlana. 

A fotók előválogatáson esnek át, majd online átküldöm számodra, hogy Te magad válaszd ki a legmegfelelőbb képet. Tapasztalataim alapján az ügyfelek szeretik, ha segítek nekik a választásban, így az átküldött képekkel együtt megírom azt is, hogy szerintem mellyek lettek a legjobb képeid. 

A véglegesen átküldött fotót/fotókat 6 hónapig megőrzöm, így ha elveszne a kép, vagy sérülne a fájl, lehetőséged van újra bekérni. 

A fotózás 60 perc, ez alatt 2-3x tudsz átöltözni. Az átadott képek számát Te határozod meg. A fotózás összege így két részből tevődik össze: alapdíjból és a megrendelt képek árából.  (Igény esetén rendelhető frizura igazítás is.) 

 

 full experience – a teljes élmény
fineartportré

A  Full Experience fotózás azoknak a nőknek szól, akik szeretnének magukról címlapminőségű fotókat készíteni egy profi stáb közreműködésével. 

Ezt a csomagot azért hoztam létre, mert úgy gondolom, hogy minden nő a lelke mélyén vágyik arra, hogy egyszer egy napon tökéletes legyen a megjelenése kezdve a frizurájától a sminken át a ruháig, amit visel. 

A fotózás során a legjobb énedet szeretném kihozni és a legszebb fotókat elkészíteni Rólad, amikkel mindenkit lenyűgözöl a környezetedben. 

A jelentkezést követően egy személyes konzultáció alkalmával átbeszéljük, hogy milyen fotózást gondoltál ki magadnak. Ha nincs elképzelésed, az sem baj, az iránymutatásaimmal segítek Neked minden apró részletben. 

A csomag tartalmazza a smink és frizura elkészítését, valamint stylist által összeállított 2-3 szett ruhát, a stúdió bérleti díját a fotózás teljes idejére. A fotózás ideje: 2,5-3 óra. Átadott képek: 15 db retusálva. További képek plusz költség fejében rendelhetők!

Nyers képeket nem áll módomban átadni!