Őszi szabadtéri portréfotózás NőknekAjándék: 1,5 órás közös vásárlás stílusszakértővelÉrdekel a program

Mennyire vagy elégedett a rólad készült képekkel?

A legtöbb ember, akit megkérdezek, ilyesmiket szokott mondani: „Szerintem nem rossz, de régi…” „Inkább csak muszájból van kint…” „Igazán sosem tetszett…” És persze, gyakori ez is: „Rólam nem lehet jó képeket készíteni…”

Hasonlóan érzel? Segítek egy csapásra megváltoztatni a véleményed a rólad készült képekről.

Ezért létrehoztam számodra egy különleges programot. 


Mutasd

MIT TARTALMAZ a program?

SZABADTÉRI ÉLMÉNYFOTÓZÁS

20 perces konzultáció a fotózás előtt
75 perces szabadtéri fotózás előre megbeszélt helyszínen Budapesten vagy Vácon belül
15 db fénykép online átadással
Folyamatos instruálás a fotózás alatt

KÖZÖS VÁSÁRLÁS

30 perces konzultáció a vásárlás előtt
1,5 órás hatékony vásárlás stílusszakértővel Budapesten belül
Új, friss szemléletmód a tudatos gardrób kialakításához


JELENTKEZEM A PROGRAMRA

MIT AD NEKED MÉG A PROGRAM?

#1. Új arcodat láthatod vissza a képeken

Az emberek 70%-a nem tartja magát fotogénnek, holott ez a misztikus “GÉN” mindenkiben ott van. Az én törekvésem az, hogy megmutassan Rólad is készülhetnek olyan fotók,  amelyek önazonosak és természetességet sugároznak, támogatják az önbizalmadat és magabiztosságot sugallanak. 

 

#2. Három órás minőségi énidő Önmagaddal

Nőként nap mint nap rengeteg szerepben kell helytállnunk és a legtöbbszőr saját magunkat, az érzéseinket és vágyainkat tesszük a sor legvégére. Mikor volt utoljára az, hogy önmagadnak Te voltál az első? Mikor volt utoljára az, hogy megengedtél magadnak valamit, ami után már régóta vágyódsz? Ez a program egy remek lehetőség arra, hogy önmagaddal légy, felfrissülj és új energiákkal feltöltve vágj bele a következő időszakba. 

 

#3. Magabiztos ruhavásárlás = magabiztos megjelenés

Mennyi olyan ruha sorakozik a szekrényedben, amit nem használsz? Pedig nagy reményeket fűztél hozzá, később viszont még sem lett a nagy kedvenc. A közös vásárlás alatt olyan személyreszabott tanácsokat kapsz, melyek segítségedre lesznek a tudatos, alkatodnak megfelelő ruhák kiválasztásában időt és pénzt spórolva ezzel at xn--trdlsa-hrlurar-mib8ye.se/.


JELENTKEZEM A PROGRAMRA

TÖRŐDÉS ÖNMAGADDALÉS A RUHATÁRADDAL.ERRE VAN SZÜKSÉGEM

HOGYAN ÉPÜL FEL A PROGRAM?

Telefonos konzultáció

A fotózás előtt tartunk egy rövid konzultációt, hogy megismerjük egymást, megbeszéljük a fotózás részleteit, és válaszoljak minden a fotózással kapcsolatban felmerült kérdésedre.

Közel 1,5 órás élmény fotózás

A konzultáció során megbeszéljük a fotózás helyszínét is. Ha van kedvenc budapesti helyed, természetesen mehetünk oda is, ha nincs akkor adok neked pár helyszín ötletet.

Folyamatos instruálás

A fotózás során nem hagylak magadra és segíteni fogok a kamera előtti mozgásban. Folyamatosan instruálásnak köszönhetően komfortosan fogod magadat érezni a kamerám előtt.

Egy csomag emlékkép

Nem szoktam átadni a fotózáson készült összes fotót, mert úgy gondolom, hogy nincs szükséged 100+ képre. A legjobb 15 db fényképet fogjuk együtt kiválasztani, amiket editálás után online adok át neked.

1,5 órás tudatos és hatékony vásárlás

A közös vásárlás alatt olyan személyreszabott tanácsokat kapsz, melyek segítségedre lesznek a tudatos, alkatodnak megfelelő ruhák kiválasztásában időt és pénzt spórolva ezzel.

KIK LESZNEK VELED EZEN A PROGRAMON?

Peszeki Dóra

Női portréfotós

Mivel minden nő egyedi, ezért szeretem a fotózásokat személyre szabni és olyan koncepciót megalkotni, ami a legjobban tükrözi az adott illető személyiségét. 

Pontosan ez az, amit szeretek a fotózásban, az alkotást. Megismerni a másikat és megalkotni számára azt a fotózást, ahol a végeredmény egy tökéletesen harmónikus és vizuálisan szép fénykép. 

 

Somogyvári Edit

Stílusszakértő

15 éves banki értékesítői múltam alatt számtalanszor találkoztam „először” ügyfelekkel egy tárgyaláson vagy kollégákkal egy értekezleten, ahol fontos volt, hogy sikerre tudjam vinni az adott célom. 

Rájöttem, hogy az élet minden területén a felkészültség mellett nagyon fontos a hitelesség.  A hitelesség abból fakad, mit sugárzunk ki önmagunkról, mennyire vagyunk harmóniában magunkkal és ezt mennyire tudjuk a stílusunkkal, öltözködésünkkel kifejezni. 

Hitvallásom, hogy a stílus az egyéniségből fakad, ami mindenkiben ott van, csak nem feltétlen tudja, milyen eszköztárral mutassa meg. Ennek a felfedezésében vagyok a segítségedre.

JELENTKEZZ A PROGRAMRA!

ŐSZI Szabadtéri PORTRÉFOTÓZÁS
+ ajándék:
1,5 órás vásárlás stílusszakértővel
+ 5.000 Ft értékű ajándékutalvány
a következő fotózáshoz

Részvételi díj: 63.000 Ft helyett


45.000 FT

(alanyi áfamentes)


JELENTKEZEM a programra

NE GONDOLKODJ SOKÁIG!

Ez a különleges ajánlat szeptember 15-ig érvényes.  Ezt követően lezárom a jelentkezéseket.

Csak a jelentkezést kell szeptember 15-ig leadni! A fotózás és közös vásárlás lehet később, előre egyeztetett időpontban. 

Days Hours Minutes Seconds
A programra való jelentkezés lejárt! Ha szeretnél értesülni a következő alkalomról, kattins a “Jelentkezem a programra” gombra és elsők közt értesítünk a következő időpontról.

JELENTKEZEM a programra

MÁSOK EZT MONDTÁK

“Egy igazi anya-kiszabaduló program volt a fotózás és nagyon jó mérföldkő saját magammal való barátságban. És nagyon köszönöm, hogy élménnyé is tettétek a fotózást, mint programot, nem gondoltam volna, hogy ennyire oldott tudok lenni a kamera előtt, de Dóri, olyan természetessé tette nekem a furcsa pózokat is, hogy utólag visszanézve is békességet sugároznak a képek.”
Török-Nagy Fanni
Török-Nagy Fanni
“Szuper nőnek lenni, főleg ha így láthatjuk magunkat vissza, köszönjük Dóri.”
Mák Eszter
Mák Eszter
“Maga a fotózás szerintem nagyon szuperül sikerült, Dóri hozzáértése engem nagyon lenyűgözött. Ha profi csapat csinál az emberről képeket, az mindig olyan jó visszajelzés, jó viszontlátni úgy az embernek magát, mindenképpen önbizalomtuning.”
Sáfár Ági
Sáfár Ági

SZERETNÉK RÉSZT VENNI A PROGRAMON

Jelentkezéshez töltsd ki az itt található űrlapot!
Kérlek az üzenetben írd meg a telefonszámodat is, hogy egyeztetni tudjunk a részletekről.

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.

MARADTAK MÉG KÉRDÉSEID?

Hogyan tudok fizetni?

A jelentkezésed foglalóval (10.000 Ft)  vagy a teljes összeg befizetésével tudod véglegesíteni a jelentkezéstől számított 5 napon belül. Amint megérkezik az utalás érvényessé válik a foglalásod.  Foglaló fizetése esetén a fennmaradó összeget a fotózás napján tudod rendezni készépénzben.

Hozhatok magammal kísérőt a fotózásra?

A fotózásra hozhatsz magaddal kísérőt, viszont róla nem készülnek képek. 

A közös vásárlás során kötelező vásárolni is?

A közös vásárlás során nem kötelező ruhát vásárolni, ha nem szeretnél. 

Hogyan történik a közös vásárlás?

A vásárlás során Edit, a stílustanácsadó segítségedre lesz abban, hogy az előzetes egyeztetés után megtaláljátok az új darabokat, átbeszéljétek, hogyan viseld, illetve mivel kombináld ezeket.
Ha egy konkrét alkalomra szeretnél venni ruhát, abban is segítségedre lesz. A lényeg, hogy a vásárlásra fordított idődet a leghatékonyabban tudd felhasználni. A közös vásárlás elején megbeszélitek (30 perc), hogy mi a célod a vásárlással, és egyeztetitek a rendelkezésedre álló anyagi keretedet is, hogy a leggazdaságosabban tudd felhasználni erőforrásaid. A találkozó előtt pedig emailben küldjük számodra a stílus kérdőívet. 

A közös vásárlás során milyen üzletekbe megyünk?

A közös vásárlás során többnyire fast fashion üzletekben történik a tanácsadás a széles ruhaválaszték végett.

Meddig használhatom fel az ajándékot?

A jelentkezés véglegesítésétől számított 45 napig tudod felhasználni.  

Garancia

Ha úgy látod nem olyan képek készülnek Rólad, amit Te szeretnél és ezért nem élnél a szolgáltatással. Ebben az esetben befejezzük a fotózást, a képeket kitörlöm és nem kell a szolgáltatás díját kifizetned. A garancia csak a fotózás helyszínén érvényesíthető, a fotózást követően már nem. 

Mi történik akkor, ha meggondoltam magamat?

Teljesen rendben van, ha meggondoltad magadat és még sem szeretnél résztvenni a programon. Ebben az esetben írásos formában jelezd számomra, hogy nem élsz a lehetőséggel. A fotózás időpontjától számított 48 órán belüli lemondás esetén az előleget (10.000 Ft)  nem áll módomban visszautalni. 


JELENTKEZEM a programra