Kreatív, kedves, érzékeny

“A fotózás számomra olyan flow élmény, amiben a kreatív alktotói énem korlátok nélkül szárnyalhat. “

Már gyerekkoromban is szerettem a kreatív szabadidős elfoglaltságokat. Leginkább rajzolással kötöttem le magamat. Vagy a saját, elképzelt dolgaimat rajzoltam a papírra vagy mások által elkészített műveket igyekeztem szabadkézzel megrajzolni. 

A rajzolás már rég nem része az életemnek,  az alkotás utáni vágy folyamatos és az elmúlt több mint 10 évben a fotózás vette át a főszerepet.  A fotózásban azt szeretem, amikor egy képet meg kell tervezni, amikor minden részletnek meg van a maga szerepe és a kész fotón a tökéletes harmónia köszön vissza. 

Habár introvertált vagyok még is az emberek fotózásában találtam rá arra a valamira, ami minden projektemnél izgatottá és kíváncsivá tesz. Szeretem az emberekből kihozni a legjobb énjüket és megmutatni nekik a bennük rejlő szépséget. 

Sokan úgy vélik magukról, hogy nem mutatnak jól a kamera előtt. Én hiszem azt, hogy mindenkiről lehet egy jó fotósorozatot készíteni. Ehhez bizalom, jó kommunikáció és közvetlen légkört kell teremteni. Éppen ezért nekem az a fontos, hogy mindenki jól érezze magát a fotózáson, ne legyen kényelmetlen, ne kelljen feszengeni. Szeretem megismerni az embereket, akik a kamerám elé állnak, megtudni a történetüket, a motivációjukat, a céljaikat. 

Az én célom pedig az, hogy egy kellemes élménnyel és egy nagy adag önbizalommal gazdagodj a fotózásod után.

Instagram: 

Szakmai: @peszekidora_photo

Privát: @peszeki_dora  

Nézd meg az aktuális elérhető csomagajánlatokat vagy kérj egyedi árajánlatot!

Itt vagyok a legaktívabb, itt láthatod az aktuális munkáimat, fotózásokat. 

Felmerült benned pár kérdés? Árajánlatot szeretnél kérni? Írj nekem és pár órán belül válaszolok.