Kreatív, kedves, érzékeny

14 éves korom óta foglalkozom a fotózással, persze kezdetben hobbi szintent 4 éve pedig hivatásszerűen. 

Mivel minden nő egyedi, ezért szeretem a fotózásokat személyre szabni és olyan koncepciót megalkotni, ami a legjobban tükrözi az adott illető személyiségét. 

Pontosan ez az, amit szeretek a fotózásban, az alkotást. Megismerni a másikat, ráérezni a vágyára, az elképzelésére és ezek alapján megalkotni a fotózás minden apró részletét, hogy a végeredmény egy tökéletesen harmónikus és vizuálisan szép fénykép legyen. 

Azoknak a nőknek tudok segíteni, akik nyitottak a fejlődésre, az önmegvalósításra és a minőségibb életre. 

Úgy gondolom, hogy a legtöbbünk számára adott a lehetőség a változtatásra. Bárkivé válhatunk és mindig élhetünk minőségibb életet.  Az életed egy tapasztalás, ami által fejlődhetsz. Ha nyitott vagy a fejlődésre egy teljesen új és izgalmasabb világ nyílhat meg számodra, amiben végre úgy érezheted, ÉLSZ. Két éve én is változtattam és a biztos megélhetést jelentő állásomat otthagytam, azért hogy valami merőben mást és újat csináljak. Hogy vállalkozónő legyek és női portréfotós. 

Mindenben keresem a szépet legyen szó a munkámról, az otthonomról, a megjelenésemről, bármiről. Szeretem a szabadságot, hogy dönthetek arról, hogy a saját utamat járom. Ezt az életszemléletet szeretném átadni, azoknak a nőknek, akik a kiteljesedett életre nem csak vágynak, de tesznek is érte.

Ha szeretnél jobban megismerni, kövess Instagramon: @peszeki_dora

 

Ahol találkozhattál a fotóimmal